Bruidsmake-up & Bruidskapsels


Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Op je mooist ‘JA’ zeggen… Jij bent straks het stralende middelpunt.
En met de juiste make-up en professioneel gestyled haar voel je je extra bijzonder. Want als er één dag in je leven is waarop je er mooier dan ooit uit wilt zien, dan is dat wel op jullie bruiloft.

Diana Zelle van Make-up & ZO is gespecialiseerd in Bruidsstyling.
Zij zorgt ervoor dat je op jouw dag een Bruidsmake-up & een Bruidskapsel hebt die helemaal bij je past en die de hele dag goed blijft zitten. Er wordt uitsluitend gewerkt met producten van hoogwaardige kwaliteit. Voor je Bruidsmake-up & Bruidskapsel komt Diana Zelle op jullie trouwdag bij je aan huis of op iedere andere gewenste locatie.

Proefsessie
Ruim voor de huwelijksdatum wordt er een afspraak gemaakt voor je proefsessie. In de studio van
Make-up & ZO, bekijken jullie samen tijdens een ongeveer 3 uur durende proefsessie wat het beste bij jou past. Er wordt geluisterd naar jouw wensen en Diana geeft je een professioneel advies. Er wordt gewerkt met make-up producten van MAC, Joe Blasco, Pupa, Chanel, YSL en Christian Dior. En met professionele haar producten van Tigi, Sebastian en L’oreal. Ook een Voor & Na foto wordt niet vergeten. Leuk is om te zien wat de juiste make-up en het juiste kapsel met je doet. Daarna wordt alles vastgelegd op papier. Al met al krijg je tijdens deze proefsessie een goed beeld van hoe je er op jullie bruiloft uit gaat zien. Vergeet niet een duidelijke foto van je Bruidsjapon mee te nemen en neem ook je accessoires, zoals bv je sluier, diadeem en sieraden mee. Ook de kleuren van je bruidsboeket zijn een belangrijk onderdeel bij het adviseren van je Bruidsmake-up & Bruidskapsel. Vind je het leuk om iemand mee te nemen naar de proefsessie? Dan is dat uiteraard geen probleem!

De grote dag
Op jullie trouwdag komt Diana Zelle op iedere gewenste locatie en tijdstip, hoe vroeg dit in de ochtend ook is. Ze trekt er ruim de tijd voor uit om je tot een mooie en stralende bruid om te toveren. Voordat er begonnen word met je Bruidsmake-up & Bruidskapsel, wordt er eerst door gesproken wat er tijdens de proefsessie is af gesproken. Je haar wordt stevig in de lak gezet, zodat deze de hele dag goed blijft zitten en ook je make-up krijgt een speciale make-up fix. Je zult een mooie en stralende bruid zijn!
 
  Touch-up
Wil je ’s avonds, voordat het grote feest los barst, er net nog even weer anders uitzien? Je ogen zwaarder aangezet? Smokey eyes? Je haar opgestoken of los?
Of krullen of juist stijl haar? Een bloem in je haar in plaats van de sluier? Of wil je je make-up & kapsel van overdag weer even helemaal netjes bijgewerkt hebben?
Kies dan voor de ‘Touch-up’.

Make-up & kapsel daggasten
Tevens kunnen wij ook de Make-up & het haar van familie of overige gasten verzorgen, zoals (schoon)moeder, (schoon)zussen, getuigen of vriendinnen. Heerlijk toch om je daar die ochtend ook niet meer druk over te hoeven maken.

Bruidegom
Ook de bruidegom wordt niet vergeten.
Moet zijn haar nog geknipt worden?
Of alleen in model gebracht worden?
Zijn de nekharen wel weg geschoren?
Zijn de bakkebaarden gelijk?
Is zijn snor netjes geknipt?
Of moeten er wat vlekjes in het gezicht weggewerkt worden?
Kies dan op jullie trouwdag voor Bruidegom Grooming & Styling kapsel.
Let op bruidegom, trek hierbij nog niet je Trouwpak aan! Maar bijvoorbeeld een overhemd of een shirt met knopen die je daarna weer makkelijk uit kunt trekken, zodat je haar niet weer door de war gaat of dat er knip haartjes op de kleding komt. Kleed je je om op dezelfde locatie? Dan checken we ook nog even of je er helemaal pico bello uit ziet. Geen prijs kaartjes meer aan je colbert? Stropdas niet scheef? Een mooie knoop in de das?

Meer dan alleen Bruidsmake-up & Bruidskapsel
Wil je je haar nog in de juiste coupe geknipt hebben voor je trouwdag? Dat kan! Diana Zelle van Make-up & ZO heeft ruim 20 jaar ervaring in het kappersvak. Ook kan ze op jullie trouwdag een helpende hand bieden, naast eventuele familieleden of vriendinnen, bij het aantrekken van je Bruidsjapon. Dit lijkt vaak eenvoudig, maar door de stress op het laatste moment voordat je aanstaande je mag zien, kan het opeens erg vervelend zijn om met trillende handen alle knoopjes dicht te moeten doen. En moet de jurk over het hoofd of kan ik er beter in stappen? Hoe bescherm ik dan mijn make-up en mijn haar? En hoe moet dat ook al weer met die hoepel? Wie geeft me de schoenen aan? Voor Diana Zelle bekende vragen op zo’n moment....
   
    Twitter   You Tube   Facbook
  


Wil je jullie trouwdatum vastzetten en een proefsessie afspreken, dan kun je mij een bericht sturen via de optie contact of bellen op telefoonnummer 06 41283481.
 
Informatie over de tarieven staan onder de link prijslijst.

Vergeet niet om op tijd af te spreken!

Een enthousiaste groet en tot ziens.

HT

Make-up & ZO, wanneer je wilt stralen op jouw dag!